Meny Lukk


Bethelteamet

 

 

 

Musikeren Marcus Lewin slo seg løs. Brukte gulvet som tromme!

Steffen Isaksen koser seg ved pianoet

<Folk trives, og vi som musikere stortrives også. > sier Frøydis Grorud

 

 

 
Espen Grjotheim rocket og rørte Bethel (Nov.2012)

Queen, Mamma Mia og FadervårTradisjonell, kristen musikk var en selvsagt del av programmet torsdag, men som gjesteartist serverte Grjotheim også høydepunkter fra sin karriere. Blant disse var en Mamma Mia-medley, Queens ”Crazy, little thing called love”, Secret Gardens ”Thank you” og perlen ”You raise me up” i glitrende duett med Gudesen Torp og med god støtte fra koret Bethelteamet. Kvelden fikk Grjotheim avslutte med en rørende musikalversjon av ”Fadervår”. 

 

Stinn brakke på Bethel

Det måtte settes inn ekstra stoler for å få plass til alle som kom på konserten på Bethel fredag kveld. De vel 300 tilhørerne fikk del i en variert meny med følgende aktører: Jostein Hasselgård, Frøydis Grorud, Steffen Isaksen og Cathrine Gudesen Torp – sammen med Bethel-teamet.
Kvelden var på mange måter viet den rike salmeskatten.
Men det sier ikke lite om spennvidden når konserten startet med «Kyrie eleison» og ble avsluttet med ekstranummeret «Isn´t she lovely» av Stevie Wonder.

 

Bilder fra Teamet 35 år 2009  Trykk her!

Teamet har feieret 35 år med konsert og jubieumsfeiring på Bethel. Under konserten sang Teamet både alene og sammen Cathrine Gudesen Torp og Steffen Isaksen. Cathrine og Steffen sto også for en egen avdeling. Erling Olsen hadde en tale om hvorfor synger vi, og grunnlaget for kristen sang.  Se bildene fra konserten og festen i peisestua etterpå.

 

Det var den gang !

Fra 1982

 

Til bildealbum……… trykk her